Sazinieties ar mums

GASPRO komanda Tev sniegs atbildes uz visiem interesējošiem jautājumiem, kas saistīti ar apkures iekārtu uzstādīšanu un to apkopi.

Valdeķu iela 60 k-4 -4
Rīga, LV-1058
Latvia

+371 29421514

Gāzes apkures un granulu apkures sistēmu projektēšana un uzstādīšana privātpersonām. 

Blogs

Grīdas apkures ierīkošana - klients Ādažos

Janis Graubins

gridas apkure

Zemgrīdas apkurei ir sekojošas priekšrocības:
Lielāka arhitektoniskā brīvība.  Pateicotieszemgrīdas apkurei telpās vairsnav jāparedz vieta radiatoriem. Jūsiegūstat papildus telpu un iespēju brīvi izvēlēties telpas iekārtojumu.
- Labāks komforts.   Zemgrīdas apkure nodrošina vienmērīgākutelpas apsildi.
- Mazāki maksājumi par apkuri.  Siltās grīdas lielāko daļu siltuma rada izstarošanas ceļā sildot ķermeni, gala rezultātā identiska komforta nodrošināšanai telpas temperatūru iespējams uzturēt par~2°C zemāku kā izmantojot tradicionālos radiatorus, līdz ar to jūs varat ietaupīt līdz pat 12% enerģijas.

-Komforts neatkarīgi no gadalaika. Mājīgs siltums ziemā, patīkams vēsums vasarā. Viss ģeniālais ir vienkāršs. Atkarībā no vajadzības, pa caurulēm plūst vai nu auksts, vai silts ūdens
- Apkārtējai videi draudzīga. Zemgrīdas apkure ir lieliski savienojama ar siltumsūkņiem un solārajiem kolektoriem, jo zemgrīdas apkurei ir nepieciešama zemāka siltumnesēja temperatūra, kā rezultāta tiek sasniegtsaugstāks šo iekārtu lietderības koeficients. un protams, arī arjebkuru citu enerģijas avotu.
- Jebkuram grīdas veidam. Viss ir iespējams, neatkarīgi no tā vai jūs vēlaties savienotzemgrīdas apkuri ar laminātu, parketu, flīzēm, dabīgo akmeni, paklāju vai korķkoku.
- Lieliski piemērota jaunbūvēm un renovācijai. Zemgrīdas apkuri var uzstādīt ne tikai jaunās ēkās. Mēs esam izstrādājuši sistēmas, kas ir piemērotas arī  renovējamām ēkām ar ierobežotu griestu augstumu.
- Gudra vadības automātika.  inovatīvā zemgrīdas apkures vadības automātika ļauj papildus ietaupītenerģiju un nodrošina lielisku komfortu.

Gāzes katla nomaiņa uz Viessmann kondensācijas katlu - Āraišu iela

Janis Graubins

Āraišu ielā tika veikta nomaiņa uz ffektīvu pie sienas stiprināmu gāzes kondensācijas katlu ar 5” krāsainu skārienjutīgu displeju, nerūsējošā tērauda siltummaini, MatriX cilindrisko degli un attālināto vadību.

Vitodens 200-W patērē mazāk enerģijas, jo papildus tiek izmantots arī kondensācijas siltums no dūmgāzēm. Ieguvumi: augsts lietderības koeficients – līdz pat 98% un enerģijas efektivitātes klase A, kas ļauj samazināt apkures izmaksas un saudzēt apkārtējo vidi. Katlu kombinējot ar saules kolektoru, var iegūt augstāku energoefektivitā- tes klasi - A+

Priekšrocības:

Lietderības koeficients: līdz 98 % (Hs)/109 % (Hi);

Inox radiālais siltummainis nodrošina ilgu kalpošanas laiku un augstu efektivitāti;

Modulējošais MatriX cilindriskais deglis no karstumizturīga nerūsējošā tērauda sieta;

Viegli lietojams Vitotronic katla vadības bloks ar teksta un grafisko displeju;

Katla vadība ar Vitotrol Plus aplikāciju caur internetu (ar opcionālu Vitocom 100 komunikāciju interfeisu);

Vadības paneli var uzstādīt arī atsevišķi uz sienas Energoefektīvs augstas veiktspējas cirkulācijas sūknis Sadegšanas kontrole Lambda Pro Control Plus visiem gāzes veidiem palīdz samazināt izmaksas;

Zems trokšņu līmenis darba režīmā, pateicoties nelielam ventilatora apgriezienu skaitam.

Saules kolektors un siltumsūknis - klients Kolkā

Janis Graubins

Jaudīgie saules kolektori lieliski papildina jebkuruapkures sistēmu. Vidēji gadā kolektors ļauj ietaupīt līdz 60% no dzeramā ūdens uzsildīšanai izmantotās enerģijas un var atbalstīt arī apkuri. Pateicoties bezmaksas saules enerģijai, kolektors savienojumā ar siltumsūkni var ieekonomēt vairāk nekā trešdaļu no apkurei un ūdens uzsildīšanai nepieciešamās enerģijas gadā.

Viessmann Vitopend gāzes apkures katla traucējumi

Janis Graubins

Biežāk sastopamie traucējumi Vitopend gāzes apkures katlam, kad kurināšana ir pārtraukta.

A Manometrs un termometrs

C Grozāmā poga apkures ūdens temperatūrai

E Traucējumu indikators (sarkans)

 

Gaismas diode E mirgo:

1 reizi/10 sek. - iedarbojies temperatūras ierobežotājs/aizsardzība pret "sausu" darbību. Nepieciešams pārbaudīt spiedienu apkures sistēmā (A Manometru). Spiedienam jābūt 1,5 bar robežās. Ja spiediens ir zem 0,5 bar, tad sistēma ir jāpapildina ar ūdeni. Pēc tam lai atbloķētu degli, grozāmo pogu C jāpagriež uz īsu brīdi pa labi līdz galam un atpakaļ uz vēlamo apkures temperatūru.

2 reizes/10 sek. - pēc drošības laika nav liesmas signāla. Pārbaudīt vai iekārtai pienāk gāze. Ja pienāk gāze, tad ir problēma ar aizdegšanos katlam un ir jāveic apkope pie kāda no gāzes apkures katlu servisa sniedzējiem.

3 reizes/10 sek. - gaisa spiediena kontroles relejs nepārslēdzas. Problēma ar ventilatoru vai dūmvada caurules izvadu. Jāsazinās ar kādu no gāzes apkures katlu servisa sniedzējiem.

4 reizes/10 sek. - pēc izdegšanas laika ir liesmas signāls. Problēma ar jonizāciju. Jāsazinās ar kādu no gāzes apkures katlu servisa sniedzējiem.

5 reizes/10 sek. - liesmas signāls ir pirms degļa ieslēgšanas. Problēma ar elektroniku. Jāsazinās ar kādu no gāzes apkures katlu servisa sniedzējiem.